HTML

Soha, de soha ne kérj elnézést a művészetedért!

Soha, de soha ne kérj elnézést a művészetedért!
Merj alkotni! ----------------

Merj alkotni!

Ebben a rovatban otthon saját kezűleg megalkotható ötletekre adok tippeket. Az útmutatókat és a sablonokat szabadon letöltheted pdf-ben, nem szükséges hozzá regisztrálnod. A sablonjaim Creative commons licenc alapján használhatók fel. Kérlek ne tedd az ötleteket pénzzé, ha tovább szeretnéd publikálni őket, jelölj meg forrásként és ne változtasd meg a sablont. Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajándékozási és dekorálási tippjeimről iratkozz fel a hírlevelemre a http://www.keresztesi.hu/regisztracio_rebarbara.htm címen. Üdvözlettel Keresztesi Barbara

Találj meg bennünket a Facebook-on

Friss topikok

  • bmegafelhasznalonevetnemelegemail: Üdv! Az üvegre ragasztható mandalákból lehet vásárolni? (2019.06.06. 07:32) Az élet színesben

Soha, de soha ne kérj elnézést a művészetedért!

2010.12.06. 22:22 keresztesibarbara

Sör Advent

Címkék: sör naptár karácsony advent barbara merj alkotni napfényposzt keresztesi

 A sör advent hozzávalói:

24 üveg sör,
24 db kimosott tejes doboz,
fekete akril festék,
cérna,
hobbi ragasztó,
power tape, (OBI)
fekete, arany, ezüst filctoll,
sniccer,
A/4-es nyomtató lapok vagy nagyon vékony kartonlapok,
24 napra való üzenet,
kreatív olló,
szatén szalag.

A sör advent hozzávalói

Elkészítési útmutató:
Sniccerrel vágjuk le a tejes dobozok tetejét. Tegyünk egymás mellé 6 dobozt, és ragasszuk össze őket power tape-pel. (ez egy fekete vagy ezüst színben gyártott, könnyen téphető ragasztószalag, barkácsáruházakban juthatunk hozzá)

Sör advent hozzávalói 2.

Tegyünk a 6 dobozos alapra 5 dobozt, ragasszuk egymáshoz az elemeket és ugyancsak tape-pel rögzítsük ezt a sort az alapsorhoz. Ismételjük meg a műveletet 4, 3, 3, 2, 1 db dobozzal.

A sör Advent hozzávalói 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tárolót fessük le akril festékkel. A festék bármilyen színű lehet, én feketét választottam.


Készítsük el a sörösüvegek számozását, és rögzítsük az üzeneteket a sörre. (én számozott bilétákat gyártottam, amiket a palackok nyakába akasztottam)

Ha nemcsak megitatni szeretnék a naptár felhasználóját, de „bölcsességekkel” is meg szeretnénk tömni, vegyünk elő papírt, - ha van kéznél – nyomtatót, ollót, hobbiragasztót, celluxot, szatén szalagot és kreatív ollót. (A kreatív olló olyan olló, ami cikcakk, hullám vagy antik fényképszegély mintát képes a papírba vágni.) 
 
Sör bölcsességek
Vágjunk körbe 24db, körülbelül 7cm széles papírcsíkot kreatív ollóval. Nyomtassuk ki a „bölcsességeket”, vágjuk ki és ragasszuk egyenként a papírcsíkokra. 

Sör advent bölcsességek
A csíkokat celluxszal rögzítsük a palackok köré és kössük át őket szatén szalaggal. 
 

Töltsük fel a tárolót. Érdemes az alsó szintre tenni a 16-nál nagyobb számozású palackokat, így a felső szintek ürülnek ki először, s a tároló végig stabil marad.

 - Az oldalakon található tartalmak Creative Commons Magyarország 2.5 licenc alatt szabadon terjeszthetők vagy publikálhatók de ne változtass rajta, ne értékesítsd és jelöld meg a szerzőt és a forrást. 

Szólj hozzá!

Hogyan hárítsuk el a 2020-ban esedékes globális környezeti katasztrófát saját kezűleg?
>>>Kattintson ide és töltse le szabadon Keresztesi Judit e-bookját.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebarbara.blog.hu/api/trackback/id/tr472498242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása